mp3de 6 Napisano 19 Styczeń 2018 Krzysztof Zalewski - Zalewski ??piewa Niemena (2018) Krzysztof Zalewski - Zalewski ??piewa Niemena (2018) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 01:04:20 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 147 mb . Tracklista: 01.Doloniedola 02.Przyjd?? w takÄ? noc 03.Dziwny jest ten ??wiat 04.Status mojego ja 05.PoczÄ?wszy od Kaina 06.Kwiaty ojczyste 07.Jednego serca 08.Pielgrzym 09.Spojrzenie za siebie 10.Domek bez adresu 11.Outro (Inspirowane Blue Community) Bonus Tracks (Wersje live z Festiwalu Jarocin 2017) 12.Zapowied?? Piotra Metza 13.Dziwny jest ten ??wiat (live) 14.PoczÄ?wszy od Kaina (live) 15.Status mojego ja (live) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach