mp3de 6 Napisano 31 Styczeń 2018 VA - Disco Hit Festival - Kobylnica 2017 (2017) VA - Disco Hit Festival - Kobylnica 2017 (2017) Gatunek / Genre: Disco-Polo Czas trwania / Time: 01:49:44 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 258 mb . Tracklista: CD 1 1. Tak ju?? bez Ciebie - PiÄ?kni i M??odzi 2. PiÄ?kna nieznajoma - Jorrgus 3. Jak to siÄ? sta??o - Playboys 4. BÄ?d?? przy mnie blisko - Long & Junior 5. Niespotykany kolor - Defis 6. BÄ?dÄ? przy Tobie - Mig 7. Perfekcyjna - Power Boy 8. Brak mi Ciebie, tÄ?sknie - Marcin Siegie??czuk 9. Moje cia??o oszala??o - Cliver 10. Ta??czÄ? z nim do rana - Mejk 11. Moja naj - Quest 12. KsiÄ???niczka - Power Boy 13. Jej czarne oczy - Ivan Komarenko 14. Power Biesiada - Andre 15. Tylko Ty - Playboys CD 2 1. Ale Ale Aleksandra - Andre 2. Wymarzona - Mig 3. ZapomnieÄ? muszÄ? o Tobie - Marcin Siegie??czuk 4. Lejde - Playboys 5. LubiÄ? to siÄ? bawiÄ? - Long & Junior 6. Na parterze - Mejk 7. Vodka, Cola, Sex (moja Ex) - Power Boy 8. Niespotykana - Quest 9. Daj mi swoje usta - Gesek 10. Ona wyjÄ?tkowa - Non Stop 11. To proste tak - Mirage & Yoko 12. Aparatka - Joker & Sequence 13. Co ma byÄ? to bÄ?dzie - Power Play 14. Proncessa - Magda Niewi??ska 15. Graj dla mnie - Mejk Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach