mp3de 6 Napisano 16 Luty 2018 Zbigniew Wodecki - The Best - Zacznij od Bacha (2016) Zbigniew Wodecki - The Best - Zacznij od Bacha (2016) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 01:04:28 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 149 mb . Tracklista: 01 LubiÄ? WracaÄ? Tam Gdzie By??em 02 Mona Lisa 03 Cha??upy Welcome to 04 Zacznij od Bacha 05 NajszczÄ???liwszy Maj 06 Z TobÄ? ChcÄ? OglÄ?daÄ? ?šwiat 07 ZabiorÄ? CiÄ? Dzi?? na Bal 08 Jest Warszawa 09 Tylko Ty, Tylko Ty 10 Nad Wszystko U??miech Tw??j 11 To Nie My 12 Oczarowanie 13 Opowiadaj Mi Tak 14 Znajdziesz Mnie Znowu 15 Izolda 16 Gdyby Nie Ty Warszawo! 17 Kochaj Mnie Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach