gibson1965 112 Napisano 17 Luty 2018 Orbitowski ?ukasz Exodus Okladka/Screeny: Opis: Wyobra?? sobie, ??e w jednej chwili porzucasz wszystko: rodzinÄ?, pracÄ?, hobby, dom i kredyt. Nic nie potrafisz. Nic nie wiesz. Poza jednym â?? musisz uciekaÄ? przed siebie. Przed tobÄ? ha??a??liwy Berlin, ob??z przesiedle??czy u podn????a Alp, p??????wiatek Lublany i grecka wyspa, gdzie zbli??ysz siÄ? do strasznej tajemnicy. Exodus pozbawia poczucia bezpiecze??stwa i ciska w obszary mroku, kt??rych istnienie siÄ? przeczuwa, ale o kt??rych boi siÄ? my??leÄ?. WÄ?druj samotnie i ??piewaj! Aleister Crowley BIOGRAM ?ukasz Orbitowski (1977), autor siedmiu powie??ci, m.in. Innej duszy, SzczÄ???liwej ziemi i TracÄ? ciep??o, a tak??e wielu opowiada?? (zbi??r Wigilijne psy). Otrzyma?? â?žPaszport Politykiâ? i NagrodÄ? Fandomu Polskiego im. Janusza A. Zajdla, dwukrotnie by?? nominowany do Nagrody Literackiej â?žNikeâ?. Na antenie TVP Kultura prowadzi autorski program Dezerterzy. Mieszka?? w ??wiecie, niedawno wr??ci?? do Krakowa. FRAGMENT Mam kilkadziesiÄ?t nieodebranych po??Ä?cze??. Od patrzenia w ekran zalewajÄ? mnie fale zimna i gorÄ?ca, pie???? lodu i ognia, nie ma co. Kiedy?? telefony by??y inne, jak m??j stary alcatel. Nikt nie s??ysza?? o ??adnych wirusach, bateria trzyma??a tydzie?? i wyjmowa??o siÄ? jÄ? jednym ruchem. Tu muszÄ? znale??Ä? spos??b albo rozpieprzyÄ? system. WiÄ?c dziabiÄ? scyzorykiem. PÄ?kniÄ?ty ekran ga??nie jak oko Terminatora. KartÄ? SIM rozkrawam i mia??d??Ä?. Adios, znajomi! Nie bÄ?dzie ju?? lajk??w, wydarze?? takich jak weekend kalamburowy w ArtCafe i grup o wydziaranych dresach, nie bÄ?dzie te?? zdjÄ?Ä? kot??w i z imprez rodzinnych, demotywator??w z Kwachem i dziesiÄ?tk??w ekran??w GIF-??w z Tumblra, nie bÄ?dzie was, nie bÄ?dzie ciebie, nie bÄ?dzie wiÄ?c mnie. Telefon wiruje w odp??ywie dworcowego klopa, razem z resztkami kart i dowodem osobistym. Nie bÄ?dzie mnie, a wiÄ?c: ??egnaj, Janku. Opis uploadu: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach