EX DS Team gibson1965 Opublikowano 12 Marca 2018 EX DS Team Opublikowano 12 Marca 2018 Brett Peter V. Pustynna W????cznia KsiÄ?ga 02 Okladka/Screeny: Opis: Arlen nie ??yje... Tamtej nocy zginÄ???, bym ja m??g?? ??yÄ? dalej. Czasami Pos??aniec musi powiedzieÄ? ludziom to, czego nie chcieliby us??yszeÄ?. Czasami ??mierÄ? jest lepsza od prawdy. Tak jak lepsze od niej jest k??amstwo. Okaleczy??em siÄ?, by prze??yÄ?. Zrobi??em to, poniewa?? uzna??em, ??e nie zas??ugujÄ? na nic, poza w????czÄ?gÄ? przez noc. Nikt nigdy nie bÄ?dzie mi ju?? bliski. Ale chadzam pod nocnym niebem i nie lÄ?kam siÄ? demon??w. Nie uciekam przed nimi, to one uciekajÄ? przede mnÄ?! Przede mnÄ?! ...jestem potworem. Jestem darem dla ??wiata. Ale podarujÄ? mu tylko zniszczenie... Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi