mp3de 6 Napisano 15 Marzec 2018 VA - Wiosna 2018 - Mega Hity Disco Polo (2018) VA - Wiosna 2018 - Mega Hity Disco Polo (2018) Gatunek / Genre: Disco-Polo Czas trwania / Time: 01:59:02 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 284 mb . Tracklista: CD - 1 01. Playboys - DotykaÄ? ca??owaÄ? 02. Defis - Czy Ty we??miesz ze mnÄ? ??lub 03. Andre - S??odka Weronika 04. Bobi - Kocham ??ycie 05. Camasutra - Tego chcesz 06. Power Play - Mi??a ma 07. Mejk - Tak nie musia??o byÄ? 2018 08. Gesek - A ja lubiÄ? 09. Pablo - W??asnie to 11. Musle - Toster 12. ?otry - Te czarne oczy 13. Spike - Balujemy 14. Joker & Sequence - Granat i zawleczka 15. Power Boy - Nie ??wiruj ma??a 16. Kristars - Dzi?? poproszÄ? CiÄ? do ta??ca 17. Adonis & Sequence - Poka?? jak to lubisz 18. Iness - A ja tak kocham CD - 2 01. Effect - W Augustowie (Drinki z ColÄ?) 02. Power Boy - Vip Room 03. Active - Jak CiÄ? nie kochaÄ? 04. Kordian - Wina dzban 05. Czadoman - Hey, hey bawmy siÄ? 06. Impuls - Taka s??odka 07. Mig Marek Gwiazdowski - Ona jedyna 08. DJ Disco feat. MC Polo - Daj mi drugÄ? szansÄ? 09. Hi-Fi - Bo zawsze ??wieci s??o??ce 10.Bobi - W si??dmym niebie 11. Joker & Sequence - ZdobyÄ? Twoje serce 12. Zanoza - Napisz do mnie 13. Veegas - Te jej czerwone usta 14. Roompey - Passerati [Pasat w TDI] 15. Akces - Inna 16. Selekt - KochaÄ? chcÄ? Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach