mp3de 6 Napisano 21 Marzec 2018 Anna German - Moja Ojczyzna (2018) Anna German - Moja Ojczyzna (2018) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 01:12:56 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 171 mb . Tracklista: 01.Ch??opcy malowani (Wszyscy znajÄ? ciebie bli??ej) 02.ByÄ? mo??e 03.Moja Ojczyzna (Po??rodku wszystkich s??o??c) 04.O czym Ba??tyk opowiada 05.Pie???? o ??o??nierzach z Westerplatte 06.Nie p??acz, szkoda oczu 07.Moje miejsce na ziemi 08.Asfaltowe nerwy ulic (Pie???? protestu) 09.Nikt siÄ? ??o??nierzem nie rodzi 10.Ballada o niebie i ziemi 11.Pomimo lat pogardy (z Oratorium O??wiÄ?cimskiego) 12.I ty ??o??nierzem bÄ?dziesz, synku 13.NajpiÄ?kniejszy kraj 14.Za siedmioma morzami 15.M??j genera?? o??owiany 16.Sygna??y czasu 17.TrÄ?bacz Franio 18.Nie wyrzekajcie siÄ? gniewu 19.Zakocha??am siÄ? w zwiadowcy Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach