Trytonik 56 Napisano 25 Marzec 2018 (edytowane) Zdzisława Sośnicka - Realia (1984) Remastered Cytat 01. Uczymy się zyć bez końca 02. A ciebie lubię ot tak 03. Deszczowy wielbiciel 04. Naga noc 05. Sceny z życia artystek 06. Realia 07. Gram melodramat 08. Wiem, że jesteś lwem 09. Uspokój się 10. Tańcz reggae 11. Uwierz w siebie (bonus) 12. Jest taki wieczór jest taka noc (bonus) 13. Tak mi przykro (bonus) 14. Pokochaj mnie ile sił (bonus) Format: MP3/320kbps File Size: 166MB Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Edytowane 31 Lipiec 2020 przez Trytonik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach