EX DS Team gibson1965 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 EX DS Team Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Boom Corrie ten Bezpieczna kryj??wka Okladka/Screeny: Opis: Corrie ten Boom dopiero w 1959 r. odwiedzajÄ?c ponownie ob??z koncentracyjny w Ravensbruck dowiedzia??a siÄ?, ??e jej zwolnienie z obozu by??o dzie??em urzÄ?dniczej "pomy??ki", a tydzie?? p????niej wszystkie kobiety z jej baraku powÄ?drowa??y do komory gazowej... Opowie??Ä? o odwadze, wierze, pos??usze??stwie, a nade wszystko o mi??o??ci. CzytajÄ?c jÄ?, przekonasz siÄ?, ??e nie ma doliny tak ciemnej, by B??g nie mia?? do niej dostÄ?pu. ??e On nie pozostawia CiÄ? nigdy samemu sobie, choÄ?by tak w??a??nie mog??o Ci siÄ? wydawaÄ?. ??e zawsze stoi obok Ciebie, a w najtrudniejszych momentach bierze w ramiona. Przypomnisz sobie te?? na nowo, ??e mi??o??Ä? to nie emocje. Mi??o??Ä? to wyb??r. I czyny. Za tÄ? w??a??nie mi??o??Ä?, oddanÄ? i nie szukajÄ?cÄ? swego, rodzina ten Boom by??a gotowa oddaÄ? ??ycie. Mo??emy mieÄ? jednak pewno??Ä?, ??e za wszystkie swe dobre czyny otrzyma??a ju?? sowitÄ? zap??atÄ?. Jakby na przek??r swojej tematyce historia, kt??rÄ? zaraz przeczytasz, nape??ni CiÄ? rado??ciÄ? i pokojem. Jej autorka, Corrie ten Boom, wysz??a z obozu koncentracyjnego, l??niÄ?c wewnÄ?trznym ??wiat??em. Jak to mo??liwe? Przeczytaj i nie pozw??l, by o jej historii zapomniano. Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi