gibson1965 112 Napisano 6 Kwiecień 2018 Carlan Audrey Cia??o Okladka/Screeny: Opis: MÄ???czy??ni niszczÄ? kobiety. Zw??aszcza tacy mÄ???czy??ni jak Chase Davis. Przystojny, inteligentny, bogaty i wp??ywowy. By??am bez szans. Nie chcia??am go pragnÄ?Ä?. Nie chcia??am go potrzebowaÄ?. Nie chcia??am siÄ? w nim zakochaÄ?. Nie przyjÄ???by odmowy, pozwoli??am wiÄ?c, by mnie posiad??. Ca??kowicie i bez reszty. Arogancki, pewny siebie, w??adczy, wymagajÄ?cyâ?? namiÄ?tny. Kiedy wkroczy?? w moje ??ycie, dopiero dochodzi??am do siebie po tym, jak wyrwa??am siÄ? z rÄ?k swoich by??ych mÄ???czyzn. Przyjaci????ki radzi??y mi, ??ebym zaryzykowa??a. ??ebym pozwoli??a komu?? wej??Ä? w moje ??ycie. Pozwoli??am w??a??nie jemu, a on otoczy?? mnie takim blaskiem, ??e porazi??a mnie prawdaâ?? MÄ???czy??ni nie niszczÄ? kobiet. Oni je poch??aniajÄ? pod ka??dym wzglÄ?dem. Opis uploadu: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach