EX DS Team gibson1965 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 EX DS Team Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Socha Natasza Troje na hu??tawce Okladka/Screeny: Opis: Koralia ma czterdzie??ci dwa lata i czterdzie??ci dwa powody, by zmieniÄ? swoje ??ycie. Oraz jeden dodatkowy, kt??ry wywraca jej ??wiat do g??ry nogami. Tytus jest osiemna??cie lat m??odszy. Kiedy ona zdawa??a maturÄ?, on w??asnie siÄ? rodzi??. I jeszcze jedno â?? jest synem jej najlepszej przyjaci????ki. Co w ??yciu jest wa??niejsze? Przyja???? czy mi??o??Ä?? Czy naprawdÄ? trzeba wybieraÄ?? â?žTroje na hu??tawceâ? to wsp????czesny romans obyczajowy, spisany w formie pamiÄ?tnika, opowiedziany z dystansem, ironiÄ? i du??Ä? dawkÄ? emocji. Je??li przyjmiemy, ??e ??ycie jest windÄ?, kt??ra zatrzymuje siÄ? na ka??dym piÄ?trze, a potem jedzie dalej, to wszystko mo??na sobie bardzo prosto wyt??umaczyÄ?. PiÄ?tro z napisem ma????e??stwo zosta??o przeze mnie opuszczone, a ja znowu przesuwam siÄ? w g??rÄ?. Obecnie wysiad??am na poziomie â?žromans z m??odszymâ?. Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi