..::Witu::.. Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Cze??Ä? jestem Witu. PochodzÄ? z piÄ?knego miasteczka po??o??onego na po??udniu Polski kt??re nosi nazwÄ? Tuch??w. W wolnym czasie najchÄ?tniej ??migam sobie z kolegami na skuterach (o ile pogoda pozwala), TV, komp, jaki?? wypad na miasto. Nie mam wiÄ?cej nic do dodania :)/>/> pozro
..::Witu::.. Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Tak tak :)/>/> Na DMF :)/>/>
Red Bull Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Ja te?? ciÄ? witam Witu :)/>/> serdecznie !! ja te?? mia??em siÄ? z toba przyjemno??c spotkaÄ? na DMF powiniene?? mnie pamiÄ?taÄ?................ :)/>/>
Sawyer87 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Witam Witu ziomalu!! hehe. Ja jestem z Ryglic tak??e 8 km nas dzieli. Pozdrawiam
..::Witu::.. Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Oj to rzeczywi??cie bliziutko :)/>/> Znam trochÄ? os??b z Ryglic ale napisze jeszcze do Ciebie na PW :)/>/> pozdro
Rekomendowane odpowiedzi