Ewelina-k 4 Napisano 21 Kwiecień 2009 Uwa??am, ??e w minionym czasie polskie kino nie zachwyca....jednak bardzo podoba??y mi siÄ? takie produkcje jak: ,,Job, czyli ostatnia szara kom??rka" i ostatnio wyprodukowany ,,Z??oty ?šrodek". Powiedzcie co Wy o tym sÄ?dzicie i jakie filmy doprowadzi??y Was do ??miechu i dlaczego??? Z g??ry dziÄ?ki za odpowiedzi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Motylek 5055 Napisano 21 Kwiecień 2009 Sporadycznie oglÄ?dam filmy ale ostatnio komedia ,,To nie tak jak myslisz kotku'' doprowadzi??a mnie do ??ez.?šwietna obsada i super dialogi mo??e czasami idiotyczne ,aczkolwiek zabawne :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina-k 4 Napisano 21 Kwiecień 2009 MuszÄ? Ci przyznaÄ? racjÄ?, gdy?? mi r??wnie?? podoba??a siÄ? ta komedia....obsada w filmie jest najwa??niejsza:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ale-lu 1 Napisano 7 Sierpień 2009 "To nie tak jak my??lisz kotku" jest moim zdaniem najlepszÄ? komediÄ?. ChÄ?tnie obejrzÄ? jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Celtusiek 0 Napisano 1 Luty 2011 jak wyrwac dobrego konia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asdf01 0 Napisano 13 Luty 2012 Wyjazd integracyjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrewk 0 Napisano 27 Kwiecień 2012 (edytowane) Dla mnie zdecydowanie najlepszymi komediami beda filmy Bareji. "Mis" w szcegulnosci!!! Edytowane 27 Kwiecień 2012 przez andrewk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciri 30 Napisano 2 Październik 2014 Wg mnie najlepsza polska komedia to "Alternatywy 4" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach