gibson1965 112 Napisano 13 Maj 2018 Pinborough Sarah 13 minut Okladka/Screeny: Opis: By??am martwa przez 13 minutâ?? teraz chcÄ? wiedzieÄ?, dlaczego. Nie pamiÄ?tam, jak trafi??am do lodowatej rzeki, ale wiem jedno: to nie by?? wypadek. Podobno przyjaci???? trzeba mieÄ? blisko siebie, a wrog??w jeszcze bli??ej, ale czasem trudno ich rozr????niÄ?. Moje przyjaci????ki mnie kochajÄ?. Wiem to. Co nie znaczy, ??e nie chcia??y mnie zabiÄ?. "13 minut" to wciÄ?gajÄ?cy krymina?? o ludzkich tajemnicach, lÄ?kach, manipulacji i potÄ?dze prawdy. Podwa??a to wszystko, co my??limy o swoich relacjach z innymi i budzi wÄ?tpliwo??ci, czy naprawdÄ? znamy naszych bliskichâ?? "Wredne dziewczyny" ery Instagrama. "The Times" Tytu?? najbardziej emocjonujÄ?cej fabu??y roku z pewno??ciÄ? nale??y do "13 minut" Sarah Pinborough. "The Express" Ta ksiÄ???ka to stworzone na miarÄ? czas??w Instagrama po??Ä?czenie "Wrednych dziewczyn" i "Tajemnej historii Donny Tartt". "The Times" Mroczny thriller psychologiczny, zg??Ä?biajÄ?cy ??wiat, w kt??rym popularno??Ä? i atrakcyjno??Ä? to kwestia ??ycia i ??mierci. "Book Trust" Pozycja obowiÄ?zkowa dla fan??w Megan Abbott oraz seriali w rodzaju "Broadchurch". Obsypana pochwa??ami, uzale??niajÄ?ca, wciÄ?gajÄ?ca. Wy??mienita. Nie mogÄ? siÄ? doczekaÄ? nastÄ?pnej powie??ci Pinborough. "Civilian Reader" "13 minut" to kolejny dow??d na wybitny talent Pinborough do tworzenia fascynujÄ?cych historii. "Sci-Fi Bulletin" Typowe dla autorki upiorne zako??czenie, a ca??o??Ä?, powiedzmy to wprost, ??wietna jak cholera. Jedna z moich ulubionych ksiÄ???ek tego roku. "Liz Loves Books" Je??li szukacie wspania??ego, wciÄ?gajÄ?cego thrillera, osadzonego w lubujÄ?cym siÄ? w dramatach i gro??bach ??rodowisku nastolatek, to w??a??nie go znale??li??cie. "Words and Wormholes" To wyjÄ?tkowy, pobudzajÄ?cy do my??lenia wsp????czesny thriller autorstwa uznanej i nagradzanej pisarki. "Rising Shadow" "13 minut" to misternie skonstruowany thriller, od kt??rego nie spos??b siÄ? oderwaÄ? i kt??ry sprawi, ??e zobaczycie wasze znajome nastolatki w zupe??nie innym ??wietle. "Books by Proxy" "13 minut" to pozycja obowiÄ?zkowa dla wszystkich mi??o??nik??w mrocznych thriller??w dla m??odzie??y. "Jess Loves Books" Opis uploadu: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach