mp3de 6 Napisano 12 Czerwiec 2018 VA - Tischner. Mocna Nuta (2018) FLAC VA - Tischner. Mocna Nuta (2018) FLAC Gatunek / Genre: Etnic Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: FLAC Bitrate: Lossless Ca??kowity rozmiar / Total Size: 362 mb . Tracklista: 01. Jan Trebunia-Tutka & Jorgos Skolias - Mocna Nuta 02. Zygmunt Staszczyk - Mietek 03. Trebunie-Tutki - Nad Przepa??ciÄ? 04. Andrzej Polak - PoczÄ?tek Mi??o??ci 05. Kayah - Mi??o??Ä? 06. Anna Trebunia-Wyrostek - Ballada o W??adku 07. Trebunie-Tutki - Godno??Ä? 08. Jorgos Skolias - MÄ?dro??Ä? I G??upota 09. Trebunie-Tutki - Wolno??Ä? 10. Wojciech Waglewski - Metafora ?aski 11. Jan Trebunia-Tutka - PiÄ?kno Muzyki 12. Dominika Kowalik & Mateusz Pospieszalski - Ocal W Sobie Cz??owieka Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damior 999 Napisano 17 Czerwiec 2018 VA - Tischner. Mocna Nuta (2018) VA - Tischner. Mocna Nuta Genre: Folk Year: 2018 Source: web Audio codec: FLAC (tracks) Bitrate: lossless(Folder.auCDtect) Playtime: 00:55:31 Cover: front Size: 368 MB 1. Jan Trebunia-Tutka & Jorgos Skolias - Mocna Nuta 4:46 2. Zygmunt Staszczyk - Mietek 4:34 3. Trebunie-Tutki - Nad Przepa??ciÄ? 3:34 4. Andrzej Polak - PoczÄ?tek Mi??o??ci 4:24 5. Kayah - Mi??o??Ä? 4:36 6. Anna Trebunia-Wyrostek - Ballada o W??adku 4:53 7. Trebunie-Tutki - Godno??Ä? 4:53 8. Jorgos Skolias - MÄ?dro??Ä? I G??upota 4:55 9. Trebunie-Tutki - Wolno??Ä? 4:13 10. Wojciech Waglewski - Metafora ?aski 6:51 11. Jan Trebunia-Tutka - PiÄ?kno Muzyki 4:13 12. Dominika Kowalik & Mateusz Pospieszalski - Ocal W Sobie Cz??owieka 3:39 linki: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach