mp3de 6 Napisano 24 Czerwiec 2018 Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Ja Tu ZostajÄ? (2017) Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Ja Tu ZostajÄ? (2017) Gatunek / Genre: Country. Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 100 mb . Tracklista: 01 - Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Ja Tu ZostajÄ? 02 - Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Berek 03 - Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Do Diab??a z Tym 04 - Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Kiedy Kochasz Pierwszy Raz 05 - Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Ojciec 06 - Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Jak DogoniÄ? MogÄ? Wiatr 07 - Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Zocha 08 - Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Lubie WiedzieÄ? Co Jest Grane 09 - Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Ja i ty 10 - Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Moje Serce To Nie Hotel 11 - Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Jeszcze Dzie?? Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damior 999 Napisano 4 Lipiec 2018 Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Ja Tu ZostajÄ? (2017) Droga na Ostro??Ä?kÄ? - Ja Tu ZostajÄ? Genre: Country Year: 2018 Source: web Audio codec: MP3 Bitrate: 320 kb/s Playtime: 00:42:55 Cover: front Size: 100 MB 1. Ja tu zostajÄ? 4:12 2. Berek 4:14 3. Do diab??a z tym 3:51 4. Kiedy kochasz pierwszy raz 3:49 5. Ojciec 3:19 6. Jak dogoniÄ? mogÄ? wiatr 3:25 7. Zocha 3:11 8. Lubie wiedzieÄ? co jest grane 2:58 9. Ja i ty 5:50 10. Moje serce to nie hotel 3:27 11. Jeszcze dzie?? 4:39 linki: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach