BlaSyl 2023 Napisano 28 Kwiecień 2009 Hej, moze mam banalny problem, ale jednak to tylko ja :)/> Mam takie male zapytanie, a mianowicie czy jest mozliwosc wpiecia subwoofera i glosnikow z kina domowego do kompa ? Jesli tak to w jaki sposob ? Mam zestaw kina z firmy Panasonic. Oczywiscie pytam dlatego, ze chcialabym wpiac zestaw sobie, a wiem, ze kable od subwoofera oraz glosnikow nie sa zakonczone bolcem typu mini jack czy cos, koncza sie zwyklym, golym drutem. Czekam na Wasza pomoc. Pozdrawiam i dziekuje z gory za fatyge :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adis 4154 Napisano 28 Kwiecień 2009 Mo??esz pod??Ä?czyÄ? kino domowe za pomocÄ? tego kabla : http://www.allegro.pl/item618366437_kabel_...ic.html#gallery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kami 6182 Napisano 28 Kwiecień 2009 dok??adnie Silje, ja mam takim kabelkiem pod??Ä?czone, jako, ??e moje kino dosta??o niez??ego kopa i niestety nie czyta p??yt, to chocia?? tak wykorzystujÄ? g??o??niki :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafiozo 16 Napisano 17 Maj 2010 je??eli jest mo??liwo??Ä? i komputer ma wej??cie do ??wiat??owodu to proponuje tym przewodzikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Major21 0 Napisano 26 Maj 2012 jaki masz komputer wejsciem hdmi tak tez by by??o mozna go odpaliÄ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach