Zelwik 39 Napisano 21 Sierpień 2018 Borodin String Quartet - Beethoven:String Quartets (2003) [FLAC] Artist: Borodin String Quartet Album: Beethoven:String Quartets Year Of Release: 2003 Genre: Classical Quality: FLAC (tracks+.cue) Bitrate: Lossless Total Time: 04:07:33 (4 CD) Total Size: 1.1 GB TRACKLIST Disc: 1 1. I Allegro 2. II Allegretto Vivace E Sempre Scherzando 3. III Adagio Molto E Mesto 4. IV Theme Russe: Allegro 5. I Introduzione: Andante Con Moto - Allegro Vivace 6. II Andante Con Moto - Allegro Vivace 7. III Menuetto: Grazioso 8. IV Allegro Molto Disc: 2 1. I Allegro Con Brio 2. II Allegretto Ma Non Troppo 3. III Allegro Assai Ma Serioso - Piu Allegro 4. IV Larghetto Espressivo - Allegro Agitato - Allegro 5. I Assai Sostenuto - Allegro 6. II Allegro Ma Non Tanto 7. III Molto Adagio, Andante ('Heiliger Dankgesang Eines Genesenen An Die Gottheit, In Der Lydischen Tonart' 8. IV Alla Marcia, Assai Vivace - Piu Allegro 9. V Allegro Appassionato Disc: 3 1. I Allegro Ma Non Tanto 2. II Scherzo: Andante Scherzoso Quasi Allegretto 3. III Menuetto: Allegretto 4. IV Allegro - Prestissimo 5. I Allegro 6. II Menuetto 7. III Andante Cantabile 8. IV Allegro Disc: 4 1. I Adagio Ma Non Troppo - Allegro 2. II Presto 3. III Andante Con Moto, Ma Non Troppo 4. IV Alla Danza Tedesca (Allegro Assai) 5. V Cavatina (Adagio Molto Espressivo) 6. Grosse Fuge In B Flat Major, Op. 133 7. VI Finale (Allegro) DODATKOWE INFO Do kompresowania plik??w u??ywany jest WinRAR 5.50 Starsze wersje mogÄ? pokazywaÄ? b??Ä?d przy rozpakowywaniu Ka??de archiwum zawiera dane naprawcze DOWNLOAD Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach