PaweQ 67 Napisano 27 Marzec 2008 ja mam aktualnie 21354 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adis 4154 Napisano 27 Marzec 2008 :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blyoghurt 0 Napisano 16 Maj 2008 To ja te?? siÄ? pochwalÄ? - narazie r??wno... null :)/>/> Tak to jest, jak siÄ? ma sta??e IP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@rek 20422 Napisano 16 Maj 2008 ja mam sta??e IP i licznik siÄ? przekrÄ?ci?? 2 razy a powa??nie to mia??em sporo ale zamienia??em na konta i sam nie wiem ile tego by??o ale na dzie?? dzisiejszy mam 21479 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
~LokOneAndOnly 93 Napisano 17 Maj 2008 (edytowane) a ja mam tyle :)/>/> 12118 Edytowane 1 Lipiec 2008 przez ~LokOneAndOnly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlaSyl 2023 Napisano 25 Wrzesień 2008 Trzeba reaktywowac temat :)/>/> Ja natomiast w ciagu 3 tygodni nazbieralam 4 tysie :)/>/> Co prawda wiekszosc filmow wstawialam tylko an kilka for, co by to bylo gdybym tak kazdy plik na wszystkie, ktore znam :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bel 5 Napisano 26 Wrzesień 2008 A ja mam wyr????niajÄ?cÄ? ilo??Ä?: 1 :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach