Uplinker Zelwik Opublikowano 25 Stycznia 2019 Uplinker Opublikowano 25 Stycznia 2019 Vladimir Ashkenazy - Sibelius: The Symphonies, Tone Poems, Violin Concerto (5 CD) (2003) [FLAC] Artist: Vladimir Ashkenazy Album: Sibelius: The Symphonies, Tone Poems, Violin Concerto Year Of Release: 2003 Genre: Classical Quality: FLAC (image+.cue) Bitrate: Lossless Total Time: 06:11:03 (5 CD) Total Size: 1.49 GB TRACKLIST CD1 - Symphonies Nos. 1 & 4 Symphony No.1 in E minor, Op.39 1. I. Andante, ma non troppo - Allegro energico 2. II. Andante (ma non troppo lento) 3. III. Scherzo (Allegro) 4. IV. Finale (Quasi una fantasia) Symphony No.4 in A minor, Op.63 5. I. Tempo molto moderato, quasi adagio 6. II. Allegro molto vivace 7. III. Il tempo largo 8. IV. Allegro CD2 - Symphony No.2, Finlandia, Karelia Suite Symphony No.2 in D, Op.43 1. I. Allegretto - Poco allegro - Tranquillo, ma poco a poco ravvivando il tempo al allegro 2. II. Tempo andante, ma rubato - Andante sostenuto 3. III. Vivacissimo - Lento e suave - Largamente 4. IV. Finale (Allegro moderato) 5. Finlandia, Op.26 Karelia Suite, Op.11 6. I. Intermezzo (Moderato) 7. II. Ballade (Tempo di menuetto) 8. III. Alla marcia (Moderato) CD3 - Symphonies Nos. 3 & 6, Tapiola Symphony No.3 in C, Op.52 1. I. Allegro moderato 2. II. Andantino con moto, quasi allegretto 3. III. Moderato - Allegro (ma non tanto) Symphony No.6 in D minor, Op.104 4. I. Allegro molto moderato 5. II. Allegretto moderato 6. III. Poco vivace 7. IV. Allegro molto 8. Tapiola, Op.112 CD4 - Symphonies Nos. 5 & 7, En Saga Symphony No.5 in E flat, Op.82 1. I. Tempo molto moderato - Largamente - Allegro modera- to 2. II. Andante mosso, quasi allegretto 3. III. Allegro molto 4. Symphony No.7 in C, Op.105 5. En Saga, Op.9 CD5 - Violin Concerto, Two Serious Melodies, Two Serenades, Romance, Valse triste, Luonnotar Violin Concerto in D minor, Op.47 1. I. Allegro moderato 2. II. Adagio di molto 3. III. Allegro, ma non tanto Two Serious Melodies, Op.77 4. I. Laetare anima mea, Op.77a 5. II. Devotion, Op.77b 6. Serenade No.1 for Violin & Orchestra, Op.69, No.1 - Andante assai 7. Serenade No.2 for Violin & Orchestra, Op.69, No.2 - Lento assai 8. Romance in C, Op.42 9. Valse triste, Op.44 10. Luonnotar, Op.70 DODATKOWE INFO Do kompresowania plików używany jest WinRAR 5.60 Starsze wersje mogą pokazywać błąd przy rozpakowywaniu Każde archiwum zawiera dane naprawcze DOWNLOAD This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi