Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
COCAiNECUM

Czy coś się stało z kontami?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Czy to jakiś żart?

Ponad 2 lata temu bardzo aktywnie wrzucałem różne treści z tego konta na forum. Do każdego serwisu mam ustawione osobne hasło według tego samego schematu więc na sto procent było ono dobre. Okazało się, że w bazie jest zupełnie inne i musiałem resetować wchodząc na konto na które nie logowałem się od roku... resetuję hasło a tu zonk! Nie dość, że literówka w nicku to w dodatku widnieje informacja, że dołączyłem w październiku 2018 i pochodzę z Afganistanu. Też tak mieliście?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, bardzo dziwne, nikt wcześniej takiego czegoś nie zgłaszał, posty nie giną same z siebie. W październiku nic się nie działo co mogłoby spowodować jakąś awarię na kontach, nawet przy aktualizacji silnika forum w styczniu wszystko przebiegło dobrze I nic nie namieszało. Ten Afganistan to normalne, od stycznia wymagane jest aby podać kraj pochodzenia, ten kto nie uzupełni tego pola sam ma domyślnie wpisane Afganistan.

Nie ma wytłumaczenia dla tego stanu rzeczy, jesteś odosobnionym przypadkiem, jeśli chcesz to mogę zmienić Ci Nick tylko napisz na jaki chcesz ( Razor2011 ? ) a posty musisz nabić dodając je ponownie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem uploadera miesiąc czy dwa mnie nie było i mi się ranga sama zmieniła . Dziwne .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi