Uploader moszter Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Uploader Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Pobieranie materiałów z serwisów Ipla.tv, Player.pl, Vod.pl, Vod.tvp.pl Poradnik jest długi bo szczegółowy! Sama instalacja i konfiguracja jest banalnie prosta i szybka w wykonaniu! Skrypt opiera się na skryptach umieszczonych na stronie: miniskrypt.blogspot.comINSTALACJA DODATKU I SKRYPTU: 1. Pobieramy specjalny dodatek dla przeglądarki internetowej: TamperMonkey lub Greasemonkey: Pobierz dla: Google Chrome | Opera | Mozilla Firefox 2. Instalujemy specjalnie stworzony przeze mnie skrypt ze strony:https://greasyfork.org/pl/scripts/6049-skrypt-umożliwiający-pobieranie-materiałów-ze-znanych-serwisów-vod-autor-przemek Klikamy przycisk: "Install", powinno wyskoczyć okienko w którym potwierdzamy włączenie skryptu. Zamykamy kartę.KONFIGURACJA DLA POSZCZEGÓLNYCH PRZEGLĄDAREK:Dla przeglądarek Google Chrome i Opera: 1. W prawym górnym rogu przeglądarki powinna pojawić się ikonka dodatku TamperMonkey. Klikamy ją lewym przyciskiem myszy. 2. Z listy wybieramy: "Dashboard". 3. Powinna pojawić się strona główna dodatku. Klikamy na: "Ipla.tv, Player.pl: Skrypt umożliwi...". 4. Pojawi się okienko edycji skryptu. PRZECZYTAJ: KONFIGURACJA OGÓLNA. 5. Zapisz zmiany klikają ikonkę zapisu lub korzystając ze skrótu klawiszowego ctrl+s. 6. Gdy pojawi się kolejne okienko "Czy chcesz kontynuować", wybieramy: OK.Dla przeglądarki Mozilla Firefox: 1. W prawym górnym rogu przeglądarki powinna pojawić się ikonka dodatku Greasemonkey. 2. Klikamy na "strzałkę w dół" po prawej stronie od ikonki dodatku i wybieramy: "Zarządzaj skryptami...". 3. Przy skrypcie: "Ipla.tv, Player.pl: Skrypt umożliwi..." klikamy na przycisk: Opcje. 4. W okienku które się pojawiło szukamy przycisku: "Edytuj ten skrypt". 5. Pojawi się okienko edycji skryptu. PRZECZYTAJ: KONFIGURACJA OGÓLNA. 5. Zapisujemy zmiany klikają przycisk "Zapisz". Możemy zamknąć już okienko edycji skryptu.KONFIGURACJA OGÓLNA: Starałem się jak najbardziej uprościć konfigurację skryptu. W samym skrypcie zostawiłem już informację "co dana opcja zmienia". Interesują nas wartości: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się AKTUALIZACJE SKRYPTU: Użytkownicy Google Chrome i Opery mają możliwość aktualizacji skryptu. Aby dokonać aktualizacji: 1. W prawym górnym rogu przeglądarki klikamy ikonkę dodatku TamperMonkey. Klikamy ją lewym przyciskiem myszy. 2. Z listy wybieramy: "Sprawdzanie aktualizacji skryptów". 3. Jeśli nowa wersja skryptu zostanie znaleziona - zaktualizuje się automatycznie. 2 Cytuj
S78 Opublikowano 30 Września 2023 Opublikowano 30 Września 2023 najlepszy program na obecne czasy to keepstreams albo streamfab nie ma lepszych sam uzywam dziala na via player itp 1 Cytuj
Administrator SzymonPajacyk Opublikowano 30 Września 2023 Administrator Opublikowano 30 Września 2023 (edytowane) JA uzywam Y2Mate Downloader i rozszezenia do Chrome Download HLS Streams Edytowane 30 Września 2023 przez RenataPajacyk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi