EX DS Team gibson1965 Opublikowano 6 Lutego 2020 EX DS Team Opublikowano 6 Lutego 2020 Must Veronica Owoc pożądania Część 03 Opowiadanie erotyczne Okladka: Opis: „W samochodzie obserwowałam kontury jego członka pod spodniami. Nie mogłam się powstrzymać, więc położyłam rękę na jego udzie. Leżała tam zupełnie niewinnie, ale widziałam, jak jego penis rośnie w oczekiwaniu na to, co nadejdzie. Przeniosłam tam dłoń i teraz poczułam, jak penis pulsuje przez materiał". Od bardzo dawna nie miałam mężczyzny, marzyłam o tym, by jak najszybciej kogoś spotkać. Praca ratowniczki na pływalni nie oferowała nic poza egocentrycznymi kolegami, a ponieważ sama jestem dość wybredna, prognozy nie były najlepsze. Aż do dnia, kiedy przyszedł popływać pewien starszy mężczyzna. Zachwycił się moimi piegami, a ja poczułam, jak po moim ciele rozchodzi się przyjemne ciepło. Czy ten starszy pan będzie mógł mnie zaspokoić? Opis uploadu: wielkosc paczki: 11,07 MB czas trwania: 17m 24s bit rate: 96kbps rodzaj kompresji: zip zawartosc uploadu: mp3 wersja jezykowa: PL BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Haslo: Brak czyta: Masza Bogucka Download: Rapidu | Fileshark | inne Linki zabezpieczone. Wklej adres do przegladarki aby uzyskac dostep. This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się p.s. Moje audiobooki na Oxycloud : This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi