alfa_baker Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 D. B. Foryś - Tylko martwi mogą przetrwać lektor: profesjonalny czyta: Magdalena Zając – Zawadzka wielkość całości: 591 MB czas: 11:06:00 bitrate: 128 kbps rodzaj kompresji: rar zawartość uploadu: mp3 wersja językowa: PL BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Opis: Miłość ma oczy anioła, śmierć – diabła. Zemsta właśnie zyskała moje! Mam na imię Tessa i cóż... Moje życie lekko się skomplikowało... Przebywam w mieście, którego nienawidzę. Wykonuję pracę, której nie lubię, i wciąż myślę o ludziach, których już dawno powinnam wyrzucić z pamięci. Jakby tego było mało, spotykam kogoś, kto najwyraźniej wszystko o mnie wie. Czego chce? Jest wrogiem czy sprzymierzeńcem? A może kręci się w pobliżu tylko po to, by odciągnąć moją uwagę od czegoś ważniejszego, jak na przykład te przeklęte skarabeusze, o których wciąż nic nie wiem. Jedno jest pewne – ja nigdy nie odpuszczam. Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się
Rekomendowane odpowiedzi