Equalizer 0 Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Share Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) Proszę o nieusuwanie ani nie odklejanie tematu zbiorczego, zgoda Artemida. Upload jest przeze mnie przygotowany (każdy plik mp3 w paczce czyli około 100 tys plików posiada w komentarzu mój nick, a dokładniej "up.by.Equalizer") Jeśli jakiegoś pliku nie da się ściągnąć możliwe że będzie zaraz usunięty wtedy ja aktualizacje przeprowadzam w ciągu 24h. Szczegóły. - 11,217 tys audiobooków i słuchowisk - podzielone na 13 kategorii - brak hasła - możliwość łatwego wyszukania audiobooka poprzez wyszukiwarkę strony This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się np. sapkowski audiobook lub bardziej przejrzyście daną kategorie np. fantastyka audiobook This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Wszystko darmowe, łatwe i przyjemne w ściąganiu. Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez Equalizer dodatnie kategorii NOWOSCI Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi