Artemida 38 Napisano 27 Sierpień 2021 (edytowane) Alek Rogoziński - Czerwono mi Ten festiwal w Opolu miał być wyjątkowy. I był! Tyle że niekoniecznie z powodu atrakcji, jakie zaplanowali jego organizatorzy... Kiedy już w czasie pierwszej festiwalowej próby opolski amfiteatr zamienia się w scenę zbrodni, a potem kolejni artyści, biorący udział w konkursie o Grand Prix, stają się ofiarami zamachów, prawie wszyscy uczestnicy imprezy mają w głowie tylko jedną myśl: Czy teraz kolej na mnie? Kto chce wysłać gwiazdy polskiej muzyki do Alei Zasłużonych na Powązkach? Dlaczego ofiarami stają się artyści, które mają w repertuarze piosenkę „Zielono mi”? I jak daleko można się posunąć, aby zdobyć rozgłos i fortunę? Cytat zawartość : mp3 wielkość : 590 MB czas trwania: 6godz. 52 min. bit rate: 192 kbps rodzaj kompresji: WinRar Czyta: Katarzyna Pakosińska wersja językowa: PL Data wydania: 2021 Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Edytowane 27 Sierpień 2021 przez Artemida Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach