Artemida Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 Jane Corry - Ta która zawiniła Popełniłam błąd. Ale dla nich jestem po prostu morderczynią. Moje życie nigdy nie było idealne. Jednak kiedy urodził się mój wnuk Josh, wiele spraw przestało mieć znaczenie. Ale o jednym nie mogę zapomnieć. Mężczyzna, któremu poświęciłam całe życie, ma romans. Choć powiedział, że to skończone, narastającej fali niepewności nie dało się już zatrzymać. Zraniona, swój wolny czas spędzałam z Joshem. Aż pewnego dnia, kiedy się nim opiekowałam, do męża zadzwoniła TA kobieta. Na ten jeden krótki moment spuściłam Josha z oczu. Na jedną krótką chwilę. Wtedy wydarzenia wymknęły się spod kontroli. Przeszłość ponownie zapukała do moich drzwi. A koszmary sprzed lat powróciły. zawartość uploadu: mp3 wielkość paczki: 1,5 GB czas trwania: 12 godz. 53 min. bit rate: 224 - 276 kbps rodzaj kompresji: WinRar Czyta: Sylwia Gliwa wersja językowa: PL Data wydania: 2021 This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi