Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Trane

Moje propozycje...

Rekomendowane odpowiedzi

:)/>

Mam parÄ? pomys????w jak zmieniÄ? (ewentualne usprawniÄ? forum) no to lecimy...

1. Je??li chodzi fora/kategorie:

a) DarkSiders

Prawie wszystko mi siÄ? podoba. Jedyne do czego chcia??bym siÄ? przyczepiÄ? to dzia?? "Szukam" mam taka ma??Ä? sugestie, mianowicie je??li kto?? prosi o linki do film??w lub gry czy czego?? innego to nie lepiej by??o zrobiÄ? temat z tym np. filmem czy grÄ? w odpowiednim dziale i podaÄ? linka w tym temacie gdzie jest dana pro??ba. Wtedy ??adniej by to wyglÄ?da??o, a przy okazji by??oby wiÄ?cej temat??w na forum w ostateczno??ci mo??na by by??o dodaÄ? np. jakÄ??? opcje plus??w lub pom??g?? (tak jak jest w phpBB modified by Przemo).

b) VIP Section

To samo co wy??ej chodzi o dzia?? "Request'y"

c) DJ Radio Team

Nic. Nie interesuje mnie ten dzia??.

d) Salon Gier

To w og??le nie dzia??a (chyba na razie) wiec nie wiem co to ^^

e) Download (og??lnie bardzo rozbudowany dzia??, co jest plusem i minusem)

- Kolekcje

Podoba mi siÄ? wiec nic nie zmieniaÄ?.

- Filmy

Te?? bardzo rozbudowany ale podoba mi siÄ? to.

- Muzyka

Tu ok.

- Gry

hmmm... tez ok.

- Programy

No ujdzie (nie wiem czy nie lepiej by??o by gdyby by?? po prostu tylko jeden g????wny dzia??, bez tego podzialu).

- Ebooki, GSM, Inne

Tutaj jest ok.

- FTP

W tym dziale jako?? nic siÄ? nie dzieje. Nie lepiej by??o by go podpiÄ?Ä? pod dzia?? inne ?

f) Hydepark

- Grafika

Jest praktycznie pusty... tez siÄ? nic nie dzieje. Je??li jednak chcecie, aby zosta?? to proponuje zrobiÄ? podzia?? na galerie i pro??by oraz ew. tutoriale.

- Rozrywka

Te?? lepiej jak by by?? tylko jeden dzia?? bez tych podkategorii

- Hardware i Webmasters oraz Sport

Te?? jako?? pustki, wiec nie wiem czy nie lepiej by??o by zlikwidowaÄ? je i "odchudziÄ?" trochÄ? forum.

Co do reszty jest ok.

2. Reklamy

Wiem, ??e forum po czÄ???ci z nich utrzymuje, ale trochÄ? ich za du??o.

3. Boczne panele

Radio DarkSiders, Konsola pozdrowie??, Polecane VIP, Polecamy, Reklama

Nie mam nic przeciwko tym panelom, ale mam pytanko czy da??o by rade zrobiÄ? tak, ??eby je schowaÄ? ca??kiem, a nie tylko minimalizowaÄ??

4. Styl forum

Nie wiem jak d??ugo jest tu ten ciemny styl, ale mo??e da??o by rade daÄ? jaki?? nowy, alby "od??wie??yÄ?" forum. Je??li chodzi o grafikÄ? mogÄ? co?? pom??c.

5. Rangi na forum

TrochÄ? ich du??o, ale to ju?? nie moja sprawa.

6. Upload'y

Og??lnie uploader??w jest 8 (w tym jeden super) nie wiem czemu ale wydaje mi siÄ? ze jest jaki?? zast??j na forum jak na 15 tys. user??w) Tak sobie my??lÄ? czy mo??na by by??o stworzyÄ? dzia?? tylko dla up??w dla DS.

7. Je??li co?? mi siÄ? przypomni to dopisze.

Na pewno bÄ?dÄ? jakie?? s??owa krytyki, ale nie przejmuje siÄ? tym.

DziÄ?kujÄ? za uwagÄ? :)/>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CO TY ZA BREDNIE PISZESZ !!! TO MI SIE PODOBA,ZOSTAWIC,,,,TO MI SIE NIE PODOBA,ZMIENIC !!

KIM TY JESTES HITLEREM? FRANCUSKIM PIESKIEM ? JESTES Z PO ?

CO NAJWYZEJ MOZESZ SUGEROWAC,NIE NAKAZYWAC,BO NIE KAZDY MA TAKI GUST JAK TY !!!

PISZESZ:DZIAL FILMOW DOBRZE ROZBUDOWANY? A JA SIE PYTAM,SKORO TAK,TO CZEMU NIE MA DZIALOW TYPU FILMY POLSKIE/WOJENNE/HORRORY ITP?

POZATYM PRZY KAZDYM FILMIE CHCIALBYS OD RAZU ZAMIESCIC KSIAZKE NA PODSTAWIE FILMU,GIERKI ITP?

CZLOWIEKU,WYJEDZ DO HOLANDII,ODSZUKAJ PIERWSZY LEPSZY COFFIESHOP I NIE WRACAJ DO POLSKI !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CO TY ZA BREDNIE PISZESZ !!! TO MI SIE PODOBA,ZOSTAWIC,,,,TO MI SIE NIE PODOBA,ZMIENIC !!

KIM TY JESTES HITLEREM? FRANCUSKIM PIESKIEM ? JESTES Z PO ?

CO NAJWYZEJ MOZESZ SUGEROWAC,NIE NAKAZYWAC,BO NIE KAZDY MA TAKI GUST JAK TY !!!

PISZESZ:DZIAL FILMOW DOBRZE ROZBUDOWANY? A JA SIE PYTAM,SKORO TAK,TO CZEMU NIE MA DZIALOW TYPU FILMY POLSKIE/WOJENNE/HORRORY ITP?

POZATYM PRZY KAZDYM FILMIE CHCIALBYS OD RAZU ZAMIESCIC KSIAZKE NA PODSTAWIE FILMU,GIERKI ITP?

CZLOWIEKU,WYJEDZ DO HOLANDII,ODSZUKAJ PIERWSZY LEPSZY COFFIESHOP I NIE WRACAJ DO POLSKI !!!

Mario, ka??dy( tak mi siÄ? przynajmniej wydaje) ma prawo do w??asnego zdania. WiÄ?c po co ta piana? Facet wypunktowa??, co mu siÄ? podoba a co nie, jego sprawa, wolno mu. Ty te?? swoje sugestie zamie??ci??e??, sÄ? one zresztÄ? do admin??w tego serwisu, wiÄ?c nie denerwuj siÄ? ch??opie tylko czytaj ze zrozumieniem;) Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi