wicia365 1 Napisano 4 Kwiecień 2008 jak dla mnie hostel 1i2 egzorcysta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 0 Napisano 15 Kwiecień 2008 (edytowane) Jamysle ze najlepsze horrory to Pi??a Edytowane 15 Kwiecień 2008 przez Robson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
~LokOneAndOnly 93 Napisano 19 Maj 2008 Pila jest dobra ale jak dla mnie to 28 dni pozniej oraz 28 tygodni pozniej :)/>/> rzadza :)/>/> polecam :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon 96 Napisano 20 Maj 2008 wed??ug mnie najstraszniejszy horror to "Beowulf - pogromca ciemno??ci" z 1999 roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrpeppermint 4 Napisano 18 Czerwiec 2008 Blair 1...oglÄ?dana samotnie i w ciemno??ciach...ewentualnie Scary Movie (1234...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo84 0 Napisano 24 Czerwiec 2008 KsiÄ???Ä? ciemnosci powrot zywych trupow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gebels 1589 Napisano 24 Czerwiec 2008 KlÄ?twa ale tylko jedynka serie pi??y my??lÄ? ??e najbardziej przypad??y mi do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek 0 Napisano 29 Czerwiec 2008 oczywi??cie polecam film Rec (2007) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emma 10 Napisano 12 Wrzesień 2008 Nie lubiÄ? horror??w. Co to za sztuka oglÄ?daÄ? film, w kt??rym lejÄ? siÄ? hektolitry krwi? Jedyne horrory jakie przypad??y mi do gustu to, te z serii Scary Movie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magro 4 Napisano 22 Wrzesień 2008 KACPERR!!!!! ;P wzg??rza majÄ? oczy 1 i 2, pi??a 1,2,3 (4 byla slaba) hostel, Zdarzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siksa1986 5 Napisano 25 Wrzesień 2008 Hmmm...my??lÄ?, ??e "Egzorcyzmy Emily Rose". Ale r??wnie?? "Rec". No i klasyka "The Ring" oraz "KlÄ?twa". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golbi 2 Napisano 4 Październik 2008 Powr??t ??ywych Trup??w cz1 Noc Demon??w Koszmar z Ulicy WiÄ?z??w Halloween Teksa??ska masakra pi??Ä? mechanicznÄ? Martwe z??o Laleczka Chucky(zabawny:D) Pi??a Blair witch project Koszmar minionego lata Smakosz PiÄ?tek trzynastego Droga bez powrotu Dom na przeklÄ?tym wzg??rzu 30 dni nocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zwirek 59 Napisano 4 Październik 2008 no to ja sie zgodzÄ? z kim?? z gory - zdecydowanie REC :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomulus91 3 Napisano 24 Październik 2008 mi sie spodobal Wzg??rza maja oczy 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ninia79 2 Napisano 15 Listopad 2008 Ja uwielbiam horrory: Koszmar minionego lata PiÄ?tek trzynastego Scary Movie Nocne mary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach