Black Identity 0 Napisano 6 Grudzień 2008 Blair Witch Project 1 - najlepszy horror wg. mnie Silent Hill - pozycja nr 2 To tylko moj gust ale te filmy wywoluja ciarki jak je ogladam :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ale-lu 1 Napisano 26 Grudzień 2008 Dla mnie najlepsze sÄ? filmy z serii "Pi??a" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adanos12 0 Napisano 28 Maj 2009 Zaden tam Rec najlepszy i najmÄ?drzejszy horror to Lustra Bije wszystkie na plecy drugi tez fajny ale nie juz taki to Stay Alive trzeba go tylko ogladac dvd najlepiej na kinie domowym dobra atmosferka nastruj dzwiek wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aneczka1-13 0 Napisano 3 Lipiec 2009 Moje ulubione horrory poltergeist 1 (czÄ?sto t??umaczone jako duch) 2 i 3 niestety nie widzia??am ale jest to dosÄ? dtara klasyka lÄ?k l??nienie oszukac przeznaczenie 1,2 i 3 (najlepsza moim zdaniem jest 2) a takie horrory typu teksa??ska masakra pi??Ä? mechaniczna to mnie nie rajcujÄ?,akurat ten film kt??ry przytoczy??am to jest strasznie sztuczny, poprostu ketchup siÄ? leje i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
logos95 2 Napisano 20 Lipiec 2009 Osobi??cie uwa??am ??e najlepszy horror to Duch lub Ring. Pi??a te?? niez??a ale czy ja wiem wole te dwa. 8-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
At1x 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Mnie osobi??cie zaskoczy?? Paranormal Activity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Celtusiek 0 Napisano 1 Luty 2011 Droga bez powrotu, uh strach !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxenterxX1 1 Napisano 27 Grudzień 2011 Underworld wszystkie czÄ???ci ,Blade te?? wszystkie czÄ?sci ,Wywiad z Wampirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordKhaos 1 Napisano 5 Grudzień 2012 Moje propzycje to ; Hellraiser pierwsze 4 czÄ???ci Koszmar z ulicy WiÄ?z??w wszystkie czÄ???ci Omen Trylogia Blade Trylogia Underworld ca??a seria Laleczka Chucky ca??a seria Horror Amityville 1-3 Evil Dead wszystkie Lost Boys - fajny klimat z odrobinÄ? humoru Drakula nowe i stare ods??ony kultowe z wytworni Hammer , oglÄ?da??em niedawno to by?? klimat The Howling Fright Night BAD MOON rewelacyjna przemiana w wilko??aka Silver Bullet the Beyond Vampires (?owcy wampir??w) Mg??a i bardzo du??o by mo??na by??o jeszcze wypisywaÄ? jakie genialne horrory powsta??y na przestrzeni lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciri 30 Napisano 2 Październik 2014 Exorcysta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach