Black Identity Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Blair Witch Project 1 - najlepszy horror wg. mnie Silent Hill - pozycja nr 2 To tylko moj gust ale te filmy wywoluja ciarki jak je ogladam :)/>/> Cytuj
ale-lu Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Dla mnie najlepsze sÄ? filmy z serii "Pi??a" Cytuj
adanos12 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Zaden tam Rec najlepszy i najmÄ?drzejszy horror to Lustra Bije wszystkie na plecy drugi tez fajny ale nie juz taki to Stay Alive trzeba go tylko ogladac dvd najlepiej na kinie domowym dobra atmosferka nastruj dzwiek wymiata Cytuj
aneczka1-13 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Moje ulubione horrory poltergeist 1 (czÄ?sto t??umaczone jako duch) 2 i 3 niestety nie widzia??am ale jest to dosÄ? dtara klasyka lÄ?k l??nienie oszukac przeznaczenie 1,2 i 3 (najlepsza moim zdaniem jest 2) a takie horrory typu teksa??ska masakra pi??Ä? mechaniczna to mnie nie rajcujÄ?,akurat ten film kt??ry przytoczy??am to jest strasznie sztuczny, poprostu ketchup siÄ? leje i tyle Cytuj
logos95 Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Osobi??cie uwa??am ??e najlepszy horror to Duch lub Ring. Pi??a te?? niez??a ale czy ja wiem wole te dwa. 8-) Cytuj
At1x Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mnie osobi??cie zaskoczy?? Paranormal Activity. Cytuj
Celtusiek Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Droga bez powrotu, uh strach !! Cytuj
XxenterxX1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Underworld wszystkie czÄ???ci ,Blade te?? wszystkie czÄ?sci ,Wywiad z Wampirem Cytuj
LordKhaos Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Moje propzycje to ; Hellraiser pierwsze 4 czÄ???ci Koszmar z ulicy WiÄ?z??w wszystkie czÄ???ci Omen Trylogia Blade Trylogia Underworld ca??a seria Laleczka Chucky ca??a seria Horror Amityville 1-3 Evil Dead wszystkie Lost Boys - fajny klimat z odrobinÄ? humoru Drakula nowe i stare ods??ony kultowe z wytworni Hammer , oglÄ?da??em niedawno to by?? klimat The Howling Fright Night BAD MOON rewelacyjna przemiana w wilko??aka Silver Bullet the Beyond Vampires (?owcy wampir??w) Mg??a i bardzo du??o by mo??na by??o jeszcze wypisywaÄ? jakie genialne horrory powsta??y na przestrzeni lat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi