sartarius91 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam!Je??eli chodzi o kawa??y to ja bardzo polecam informator na Gadu-Gadu :)/>/> Korzystam z niego niezbyt czÄ?sto poniewa?? nie zag??Ä?bia??em siÄ? na jego temat. Nale??y kliknÄ?Ä? "Dodaj Kontakt" w naszym Gadu-Gadu nadaÄ? nazwÄ? oraz wpisaÄ? w tabelce "Numer Gadu-Gadu" liczbÄ? 16 np:pseudo: InformacjaWy??wietlane: InformacjaNumer Gadu-Gadu: 16Na poczÄ?tku nale??y podaÄ? swojÄ? p??eÄ? "Aby lepiej nam siÄ? rozmawia??o" :)/>/> NastÄ?pnie mo??emy poklikaÄ? na ka??dy temat jaki nam siÄ? podoba z wirtualnym przyjacielem :)/>/> Aby otrzymaÄ? dow[beeep] nale??y napisaÄ?:Kawa?? itp. itd. Mi??ej zabawy :rolleyes: Edytowane 4 Kwietnia 2008 przez sartarius91
K3_PL Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 interesujace <lol2> musze wyprobowac <lol2>
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Matka krzyczy na c??rkÄ?: - Zabraniam ci wracaÄ? tak p????no do domu. Masz dopiero 17 lat. Ja w twoim wieku... - Wiem, wiem. - przerywa c??rka - siedzia??a?? stale w domu... Bo ja mia??am piÄ?Ä? miesiÄ?cy...
Rekomendowane odpowiedzi