alfa_baker Opublikowano 3 Października 2023 Opublikowano 3 Października 2023 Henry Kuttner - Pegaz wersja językowa: PL zawartość uploadu: epub, mobi, azw3, fb2, docx, pdf rodzaj kompresji: zip rozmiar pliku: 2.2 MB Opis: "Spodziewałam się czegoś najwyżej przeciętnego, a dostałam jedne z lepszych opowiadań, jakie do tej pory było mi dane przeczytać. Pomimo upływu lat od ich napisania żadne z opowiadań nie straciło nic na wartości i przyjemności z czytania. Każde z dzieł owego zbioru wywołuje niemały dreszczyk emocji i nieźle działa na psychikę. Kuttner przedstawił mi mroczne groteskowe i nieco psychodeliczne historie, za które jest mu niezmiernie wdzięczna, ponieważ uwielbiam takie klimaty, a w dodatku ogromnie pobudziły one moją wyobraźnię. Aż nabrałam ochoty przeczytać więcej od tego autora i mam nadzieję, że się nie zawiodę..." Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi