Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookworm79

Foodie Facts A Food Lover's Guide to America's Favorite Dishes from Apple Pie to Corn on the Cob

Rekomendowane odpowiedzi

54e057e5717766fa9208c254430cc67f.webp
Free Download Ann Treistman, "Foodie Facts: A Food Lover's Guide to America's Favorite Dishes from Apple Pie to Corn on the Cob"
English | 2014 | pages: 192 | ISBN: 1629145823 | EPUB | 14,5 mb
Consider this The Food Lover's Companion lite-short and sweet trivia about retro American food.

Who pitted the first cherries and nestled them into pie crust? Was a meatloaf sandwich the result of a late-night refrigerator run? And does anyone really crave green bean casserole, complete with fried onions on top?
In this time of hyperawareness of locality-when every roast chicken needs a pedigree of a free-range home and antibiotic-free past-it's time to celebrate the very basics of American cooking, the joy of Velveeta and pleasures of Jell-O.
In this fun collection, author Ann Treistman takes readers on a journey through a 1950s kitchen, sometimes with surprising results. For example, deviled eggs were first prepared in ancient Rome, in a slightly different form and without the familiar moniker. The practice of removing the yolks from hard-boiled eggs, mixing it with spices and refilling the shells was fairly common by the 1600s. Why the devil? Well, it's hot in hell, and by the eighteenth century, it was all the rage to devil any food with a good dose of spice. Adding mustard or a signature sprinkle of hot paprika turned these eggs into devils.
The perfect gift for those who love to make, bake, and eat food, Foodie Facts promises to be a wickedly good read with recipes to boot.
Skyhorse Publishing, along with our Good Books and Arcade imprints, is proud to publish a broad range of cookbooks, including books on juicing, grilling, baking, frying, home brewing and winemaking, slow cookers, and cast iron cooking. We've been successful with books on gluten-free cooking, vegetarian and vegan cooking, paleo, raw foods, and more. Our list includes French cooking, Swedish cooking, Austrian and German cooking, Cajun cooking, as well as books on jerky, canning and preserving, peanut butter, meatballs, oil and vinegar, bone broth, and more. While not every title we publish becomes a New York Times bestseller or a national bestseller, we are committed to books on subjects that are sometimes overlooked and to authors whose work might not otherwise find a home.


Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Links are Interchangeable - Single Extraction

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 7 Views
    • 1 Posts
    • 9 Views
    • 3 Posts
    • 117 Views
    • 1 Posts
    • 86 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.