Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookworm79

Annapurna Gastronomic delights from my Fiji Indian childhood

Rekomendowane odpowiedzi

7d5a6c923a54785eef9cafd7faf898e3.webp
Free Download Annapurna: Gastronomic delights from my Fiji Indian childhood by Nalini Naidu
English | June 17, 2019 | ISBN: 0646998773 | 154 pages | PDF | 4.12 Mb
Winner of the Gourmand World CookbookAwards 2019 in the South Pacific category, Annapurna is a collection of dishes from Nalini's childhood memories and the changing food and eating habits she observed in Fiji and other countries of her residence which have embraced the culinary delights of Indian cuisine.

The hub of all these activities was the kitchen, the heart of the home. With a variety of enticing recipes, the book is set in the context of Fiji with a historical view of curries and how the foods travelled from India to its diaspora. A truly gourmet experience.
Annapurna is the goddess who blesses us with food and is the source of all nourishment.


Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Links are Interchangeable - Single Extraction

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 3 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.