Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookworm79

How Would You Like Your Mammoth 12,000 Years of Culinary History in 50 Bite-Size Essays

Rekomendowane odpowiedzi

db4e53e76fbd23ec9857dea19d922954.webp
Free Download How Would You Like Your Mammoth?: 12,000 Years of Culinary History in 50 Bite-Size Essays by Uta Seeburg, Max Miller
English | May 7, 2024 | ISBN: 1891011596 | 256 pages | PDF | 3.43 Mb
A culinary romp through 50 dishes that define human history―from prehistoric roasted mammoth to space-age dehydrated soup

"ta Seeburg brings the characters of history to life in fifty snackable essays . . . the amuse-boucheto a historical smorgasbord."―Max Miller, New York Times-bestselling author of Tasting History
Did you know that ancient Egyptians mummified beef ribs for their dearly departed to enjoy in the afterlife? That Roman gladiators were relegated to a vegan diet of grains and beans? That the fast-food hamburger was a result of a postwar, high-efficiency work ethic?
This snackable collection of essays is a chronological journey through the culinary history of humankind, packed to the brim with juicy tidbits. With author Uta Seeburg as your guide, you'll learn how certain dishes serve as windows into broader historical trends and the cultural values of the people who first invented them. As you read, you'll discover why:Nomads in ancient Syria were deadly serious about hospitalityA 16th-century cookbook author argued that beavers should be considered fishRoasted swan was the centerpiece of choice in 1650s high society―despite tasting awfulA Portuguese princess was responsible for popularizing tea in EnglandA king had to order his subjects to eat potatoes. . . and much more. Foodies and history buffs alike will savor every amusing yet educational historical snapshot, from how a bureaucratic society fixated on record-keeping brought us one of the oldest recorded recipes (lamb stew with barley and onions) to how modern-day chefs are turning invasive species into haute cuisine. How Would You Like Your Mammoth? is a fascinating look at how the food we eat defines us―and always has. 49 decorative line drawings


Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Links are Interchangeable - Single Extraction

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.