Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookworm79

In Bibi's Kitchen The Recipes and Stories of Grandmothers from the Eight African Countries that Touch

Rekomendowane odpowiedzi

94bdfc929235b90e7382a1e774a33798.webp
Free Download In Bibi's Kitchen: The Recipes and Stories of Grandmothers from the Eight African Countries that Touch the Indian Ocean [A Cookbook] by Hawa Hassan, Julia Turshen
English | October 13, 2020 | ISBN: 1984856731 | 288 pages | MOBI | 129 Mb
JAMES BEARD AWARD WINNER

* Grandmothers from eight eastern African countries welcome you into their kitchens to share flavorful recipes and stories of family, love, and tradition in this transporting cookbook-meets-travelogue.
"Their food is alive with the flavors of mangoes, cinnamon, dates, and plantains and rich with the history of the continent that had been a culinary unknown for much too long."-Jessica B. Harris, food historian, journalist, and public speaker
IACP AWARD FINALIST
* LONGLISTED FOR THE ART OF EATING PRIZE
* ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: The New Yorker, The New York Times Book Review, The Washington Post, Bon Appétit, NPR, San Francisco Chronicle, Food Network, Vogue, Delish, The Guardian, Smithsonian Magazine, Salon, Town & Country
In this incredible volume, Somali chef Hawa Hassan and food writer Julia Turshen present 75 recipes and stories gathered from bibis (or grandmothers) from eight African nations: South Africa, Mozambique, Madagascar, Comoros, Tanzania, Kenya, Somalia, and Eritrea. Most notably, these eight countries are at the backbone of the spice trade, many of them exporters of things like pepper and vanilla. We meet women such as Ma Shara, who helps tourists"see the real Zanzibar"by teaching them how to make her famous Ajemi Bread with Carrots and Green Pepper; Ma Vicky, who now lives in suburban New York and makes Matoke (Stewed Plantains with Beans and Beef) to bring the flavor of Tanzania to her American home; and Ma Gehennet from Eritrea who shares her recipes for Kicha (Eritrean Flatbread) and Shiro (Ground Chickpea Stew).
Through Hawa's writing-and her own personal story-the women, and the stories behind the recipes, come to life. With evocative photography shot on location by Khadija Farah, and food photography by Jennifer May, In Bibi's Kitchen uses food to teach us all about families, war, loss, migration, refuge, and sanctuary.


Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Links are Interchangeable - Single Extraction

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.