Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookworm79

Microbiology An Evolving Science, 5th Edition

Rekomendowane odpowiedzi

6cf663b3ab6bff8c1fdd9178505b4a21.webp
Free Download Microbiology: An Evolving Science, 5th Edition by John W. Foster, Joan L. Slonczewski, Erik R. Zinser
English | July 1, 2020 | ISBN: 0393419967, 0393419991 | True EPUB | 1408 pages | 400 MB
A microbiology text as dynamic as the field it represents

Striking a perfect balance, the Fifth Edition helps instructors convey exciting research in this rapidly evolving field while also motivating students to learn the fundamentals amid an overwhelming amount of information. Engaging examples, abundant eye-catching figures, updated genetics and genomics content by new coauthor Erik Zinser, an updated Smartwork5 course, and new active learning resources provide flexible options for high-quality assessment in and outside of class.


Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Links are Interchangeable - Single Extraction

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 4 Views
    • 1 Posts
    • 7 Views
    • 1 Posts
    • 7 Views
    • 1 Posts
    • 10 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.