aCId_aka_Mike 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Share Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam, mam do Was ogromna prosbe... wiem ze jestem nowym userem, i z doswiadczenia wiem ze jakos nie chce sie zabardzo pomagac nowym ;P ale mimo wszytko bardzo Was prosze :)/> Chodzi o zmiane kolory obrazka. Nie wiem czy sie da czy nie, ale chcia??bym aby ktos zmini?? odcien tego obrazka: Na taki odcien: Bardzo prosze o pomoc :)/> Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez L4YÂ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L4Y Â? 15561 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Share Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) nie sprecyzowa??e?? dok??adnie co chcesz zmienic w tej fotce , czy tylko t??o czy ludziki , a mo??e co?? innego zrobi??em co?? takiego Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez L4YÂ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aCId_aka_Mike 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Share Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Hmm.. chodzi??o mi o zmiane koloru na zielony :)/> zeby pasowa?? mi do motywu w telefonie :)/> Mog??bys zrobic cos podobnego jak z tym czerwonym ale w??asnie w takim odcieniu jak na obrazku ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi