Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
0DAYDDL

A Beginner's Guide to Japanese Fermentation: Healthy Home-Style Recipes Using Shio...

Rekomendowane odpowiedzi

0e521677b46585da182e01f6f08574b5.jpg


pdf | 47.03 MB | English| Isbn:9784805317471 | Author: Hiroko Shirasaki | Year: 2023


Description:

Join the fermentation revolution-Japanese style!



"The benefits loom large: fermented foods are anti-diabetic, anti-hypertensive, and antioxidant.and are swarming with vitamins." -Discover magazine

This comprehensive do-it-yourself home fermentation guide centers on the amazing superfoods at the heart of the healthy Japanese diet. Author and fermentation expert Hiroko Shirasaki starts with easy preparations for shio koji, amazake, nukazuke and three types of miso. Then she shows you how to harness the probiotic power of these and other fermented ingredients in scores of delicious home-style recipes.

Some of these fermented foods you may already know: kimchi, go[beeep]ang, mirin. Others-like umeboshi, natto, sake lees, fermented ginger and kastsuobushi-offer new perspectives on the flavorful powers of fermentation.

The seasonal menus in this book contain over 95 recipes catering to a broad range of tastes:

[*]"Easy Nukazuke Pickles" (vegetables cured in a bed of fermented rice bran) offers a completely new way to unleash the power of pickling!
[*]"Amazake Fruit Yogurt" makes the perfect probiotic breakfast or snack
[*]"Shio Koji (a fermented rice-based marinade) Mushroom Soup" creates a super-nutritious and delightfully delicious twist on a favorite dish
[*]"Sea Bream and Clams Steamed in White Miso and Wine" pairs the briny sea with the natural umami of a homemade miso made with soybeans and rice
[*]"Root Vegetable Soup with Brown Rice Miso" offers a healthful twist on a classic comfort food
[*]"Mixed Sushi with Fermented Ginger" ups the antioxidant ante in a familiar favorite
[*]"Amazake Go[beeep]ang Bibimbap" brings Korean flavors to a classic lunch box dish
[*]And many more!

Let miraculous microbes work their magic, infusing your daily diet with vitamins and nutrients that promote gut health, reduce hypertension and boost the immune system. The easy recipes in A Beginner's Guide to Japanese Fermentation showcase the health benefits and amazing flavors these superfoods have to offer!

Category:Cookbooks, Food & Wine, General & Miscellaneous Cooking, International Cooking, Asian Cooking, Canning & Preserving, Japanese Cooking, Cooking (Fermented foods), Cooking, Japanese








Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 8 Views
    • 1 Posts
    • 14 Views
    • 1 Posts
    • 10 Views
    • 1 Posts
    • 24 Views
    • 1 Posts
    • 16 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.