Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookworm79

Material Parameter Identification and Inverse Problems in Soft Tissue Biomechanics (Repost)

Rekomendowane odpowiedzi

11d8b3a01fb5f6832ee72dd8a05bb05d.webp
Free Download Stéphane Avril, Sam Evans, "Material Parameter Identification and Inverse Problems in Soft Tissue Biomechanics"
English | 2016 | ISBN: 3319450700, 3319832026 | PDF | pages: 161 | 5.8 mb
The articles in this book review hybrid experimental-computational methods applied to soft tissues which have been developed by worldwide specialists in the field. People developing computational models of soft tissues and organs will find solutions for calibrating the material parameters of their models; people performing tests on soft tissues will learn what to extract from the data and how to use these data for their models and people worried about the complexity of the biomechanical behavior of soft tissues will find relevant approaches to address this complexity.



Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Links are Interchangeable - Single Extraction

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 4 Views
    • 1 Posts
    • 4 Views
    • 1 Posts
    • 7 Views
    • 1 Posts
    • 5 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.