Skocz do zawartości

Dariusz Jarecki nie zagra z Wisłą

Oceń temat:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dariusz Jarecki nie zagra z Wis??Ä?

W 50. minucie meczu w miejsce Dariusza Jareckiego wszed?? Thiago Rangel Cionek. Pomocnik Jagiellonii Bia??ystok musia?? opu??ciÄ? plac gry z powodu kontuzji kolana. Jarecki nie bÄ?dzie brany pod uwagÄ? przy ustalaniu sk??adu na sobotni mecz z Wis??Ä? Krak??w.

- Mam naderwane wiÄ?zad??a krzy??owe. Na Wi??le na pewno nie zagram, ale po dwutygodniowej przerwie na reprezentacjÄ? powinienem doj??Ä? do siebie i byÄ? gotowym na spotkanie z Lechem Pozna??. Kontuzja nie jest jaka?? powa??niejsza, ale nie jest to r??wnie?? jaka?? b??aha sprawa - informuje Darek.

- W czasie w??lizgu kolano skrÄ?ci??o mi siÄ?, poczu??em b??l, jednak wr??ci??o na swoje miejsce i postanowi??em graÄ? dalej. W drugiej po??owie chcia??em jeszcze pom??c zespo??owi, lecz nie mia??em ju?? si?? - m??wi Jarecki, kt??ry w meczu ze ?šlÄ?skiem zajÄ??? miejsce Vahana Gevorgyana, kt??ry mia?? uraz miÄ???nia dwug??owego uda. - W takiej samej sytuacji by?? teraz Vahan. Wypad?? ze sk??adu na wa??ny mecz ze ?šlÄ?skiem, a ja wskoczy??em na jego miejsce. Najwa??niejsze, ??e w dalszym ciÄ?gu osiÄ?gamy dobre wyniki, zawodnicy, kt??rzy wchodzÄ? z ??awki nie os??abiajÄ? zespo??u i najwa??niejsze jest, ??e kadra zespo??u jest wyr??wnana - dodaje Jagiello??czyk z najd??u??szym sta??em w zespole.

Jak poinformowa?? przed meczem ze ?šlÄ?skiem Zdzis??aw Koryszewski, lekarz Jagiellonii Gevorgyan powinien byÄ? gotowy na spotkanie z Bia??Ä? GwiazdÄ?.

http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/20...-zagra-z-wisla/