Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookworm79

Biotechnology Enzymes, Biomass, Food and Feed, Volume 9, Second Edition

Rekomendowane odpowiedzi

9bc40fa6aeac028727ea10101b8342b6.webp
Free Download Biotechnology: Enzymes, Biomass, Food and Feed, Volume 9, Second Edition By
1995 | 802 Pages | ISBN: 3527283196 | PDF | 14 MB
This volume examines the classical aspects of biotechnology: the application of biological principles for the purpose of converting foodstuffs into more palatable, nutritious or stable foods. Four distinct, but related areas are covered in detail: enzymes, biomass production, food fermentations and feed fermentations. Particular attention is paid to the analytical uses of enzymes. Moreover, food fermentations are treated on a world-wide basis, from pickles to the Korean kimchi. Topics included are: Production of Enzymes as Fine Chemicals - Nutritional Value of Microbial Biomass - Baked Goods - Baker's Yeast Production - Carbohydrate-Based Sweeteners - Wine and Brandy - Brewing - Cheese - Vinegar - Indigenous Fermented Foods - Fermented Feeds and Feed SupplementsContent: Chapter 1 The Nature of Enzymes (pages 4-72): Gary M. SmithChapter 2 Production of Enzymes as Fine Chemicals (pages 73-120): Karen A. Foster, Susan Frackman and James F. JollyChapter 3 Kinetics of Multi?Enzyme Systems (pages 121-136): Athel Cornish?BowdenChapter 4 Analytical Uses of Enzymes (pages 137-163): Georg?Burkhard KresseChapter 5 Production of Microbial Biomass (pages 166-220): Helene Boze, Guy Moulin and Pierre GalzyChapter 6 Nutritional Value and Safety of "Single Cell Protein" (pages 221-237): Nevin S. Scrimshaw and Edwina B. MurrayChapter 7 Baked Goods (pages 240-319): Gottfried Spicher and Jurgen?Michael BrummerChapter 8 Commercial Production of Baker's Yeast and Wine Yeast (pages 321-351): Clifford CaronChapter 9 Cheese (pages 353-384): Norman F. OlsonChapter 10 Other Fermented Dairy Products (pages 385-418): Ramesh C. Chandan and Khem M. ShahaniChapter 11 Brewing (pages 419-462): Ingeborg Russell and Graham G. StewartChapter 12 Wine and Brandy (pages 463-504): Helmut H. DittrichChapter 13 Indigenous Fermented Foods (pages 505-559): Larry R. BeuchatChapter 14 Cocoa Fermentation (pages 561-577): Alex S. Lopez and Paul S. DimickChapter 15 Vinegar (pages 579-591): Heinrich Ebner and Heinrich Follmann Sylvia SellmerChapter 16 Olive Fermentations (pages 593-627): Antonio Garrido Fernandez, Pedro Garcia Garcia and Manuel Brenes BalbuenaChapter 17 Vegetable Fermentations (pages 629-661): Henry P. Fleming, Kyu H. Kyung and Fred BreidtChapter 18 Enzymes in Food Processing (pages 663-736): Hans Sejr OlsenChapter 19 Carbohydrate?Based Sweeteners (pages 737-765): Ronald E. HebedaChapter 20 Fermented Feeds and Feed: Products (pages 768-783): Randy D. Shaver and Keshab K. Batajoo



Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Links are Interchangeable - Single Extraction

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 3 Views
    • 1 Posts
    • 2 Views
    • 1 Posts
    • 4 Views
    • 1 Posts
    • 2 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.