Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookworm79

Barley for Food and Health Science, Technology, and Products

Rekomendowane odpowiedzi

06b9447daa0ee08af92927c8c187ca8f.webp
Free Download Barley for Food and Health: Science, Technology, and Products By Rosemary K. Newman, C. Walter Newman(auth.)
2008 | 256 Pages | ISBN: 0470102497 | PDF | 5 MB
With coverage of chemistry, genetics, and molecular breeding, this book provides comprehensive and current information on barley types, composition, characteristics, processing techniques, and products. Its emphasis on the nutritional and health benefits of barley is especially timely with the FDA s 2005 confirmation of barley s cholesterol-lowering properties. This resource discusses barley s role in breads and related products, and reviews its health benefits, biotechnology, and breeding applications. This is the definitive resource for cereal chemists, food scientists, nutritionists, grain and food processors, and students in appropriate courses.Content: Chapter 1 Barley History: Relationship of Humans and Barley Through the Ages (pages 1-17): Chapter 2 Barley: Taxonomy, Morphology, and Anatomy (pages 18-31): Chapter 3 Barley Biotechnology: Breeding and Transgenics (pages 32-55): Chapter 4 Barley: Genetics and Nutrient Composition (pages 56-94): Chapter 5 Barley Processing: Methods and Product Composition (pages 95-132): Chapter 6 Evaluation of Food Product Quality (pages 133-143): Chapter 7 Barley Food Product Research and Development (pages 144-177): Chapter 8 Health Benefits of Barley Foods (pages 178-203): Chapter 9 Current Status of Global Barley Production and Utilization (pages 204-209): Chapter 10 Barley Foods: Selected Traditional Barley Recipes (pages 210-223):



Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Links are Interchangeable - Single Extraction

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 12 Views
    • 1 Posts
    • 107 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.