Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
bookworm79

So Fast, So Easy Pressure Cooker Cookbook More Than 725 Fresh, Delicious Recipes for Electric and Stovetop Pressure Cookers

Rekomendowane odpowiedzi

228b6b2ede699b30eec3797424c391bd.webp
Free Download So Fast, So Easy Pressure Cooker Cookbook: More Than 725 Fresh, Delicious Recipes for Electric and Stovetop Pressure Cookers by Beth Hensperger, Julie Kaufmann
English | December 15, 2015 | ISBN: 0811714772 | 600 pages | PDF | 8.34 Mb
The only pressure cooker cookbook-for electric and stovetop pressure cookers-you'll ever need!

What's not to love about the pressure cooker? Using pressure created by super-heated steam, the pressure cooker can cut cook times by 70 percent, meaning dinner is on the table faster, and with significantly less energy use. Your dinner will be more nutrient-rich because vitamins and other good things won't be lost in evaporating steam. And it will taste delicious and succulent because none of the food's moisture has been allowed to escape. Finally, today's modern pressure cooker has been re-engineered for safety and ease of use, including the development of the electric pressure cooker.
Because no moisture evaporates during cooking, conventional stovetop recipes do not work in the pressure cooker. For success, the pressure cooker requires different food to liquid ratios and because of that superheated pressure, cook times are very precise. With this comprehensive guide, the busy cook can use fresh ingredients to create more than 700 tasty recipes developed for and scrupulously tested and retested for the pressure cooker.
Chapters on Poultry, Pork, Beef & Veal, Lamb & Game, and Seafood include Zinfandel-braised short ribs that cook in just 30 minutes, herb-stuffed whole turkey breast and braised lamb shanks ready in 25 minutes, and baby back ribs that pressure-cook in just 15 minutes.Individual chapters on grains, beans, rice dishes (including risotto and breakfast rice), potatoes, chili, and tomato sauces (with and without meat), as well as on soups, vegetables, desserts, making your own baby food, and much more.An introductory chapter explains the ins and outs of the pressure cooker, with valuable tips and advice. The authors also include recipes for lots of basics, such as how to cook different types of rice and varieties of dried beans.


Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Links are Interchangeable - Single Extraction

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 2 Views
    • 1 Posts
    • 2 Views
    • 1 Posts
    • 4 Views
    • 1 Posts
    • 8 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.