Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dobra jeden taki mnie natchnÄ??? to te?? dorzucÄ? do pieca ( pozdro ??wirek :)/>/> ) - mam 25 latek, ko??czÄ? w??a??nie studyjka na Uniwersytecie Wroc??awskim ( ale do obrony jeszcze daleko heh ) - wachlarz tego co mnie ciekawi jest dosyÄ? spory :)/>/> - interesuje siÄ? kierunkowo socjologiÄ?, informatykÄ? ( tworzenie grafiki i strony internetowe - fora te?? heh ), astronomiÄ? ( konik od bardzo dawna ) , historiÄ? 2 wojny ??wiatowej na morzu ( te wielkie okrÄ?ty i ich wielkie dzia??a hehe ), fotografiÄ? ( narazie tylko teoretycznie ehh ) , przyrodÄ? ( zdjÄ?cia National Geografic - musss ), dobrÄ? ksiÄ???kÄ? ( wymiata dla mnie C. Cussler i D.R. Koontz - no i King wiadomo heh ) , dobrym filmem ( ostatnio m??j Oskar w kategorii filmu akcji dla "Transformers" heh ) - s??ucham z regu??y muzyki gitarowej ( rock , metal ) ale mam oczy i uszy szeroko otwarte :)/>/> ostatnio eksploruje pole ambitnej elektroniki kt??ra ma dla mnie du??y wciÄ??? do ko??ca nie wydobyty potencja??. A ??e nie mam raczej nic do ukrycia - kto mo??e niech wchodzi....

M??j profil na naszej klasie heh

pozdro all Darksajdersi !!

w razie czego zapraszam na gg :)/>/>

piterrr

Edytowane przez piterrr