Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
0DAYDDL

Babette's Bread: Stories, Recipes, and the Fundamental Techniques of Artisan Bread...

Rekomendowane odpowiedzi

745e57970c5c6b0aab6c3299ddf93932.jpg


epub | 225.67 MB | English| Isbn:9781771514118 | Author: Babette Kourelos | Year: 2024


Description:

From crusty baguettes to bubbly focaccias and robust sourdoughs, Babette's Bread is a comprehensive and unpretentious guide to bread-making, with useful advice on how to make fresh homemade bread fit into even the busiest of schedules.


For Babette Kourelos, the happenstance baking of a humble cottage loaf completely changed the trajectory of her life, leading her away from a career in law to answer a different calling: bread. Before long she'd begun to fill orders from friends and neighbours. Seeking more comprehensive training, she undertook an apprenticeship with renowned French master baker Gerard Rubaud in the woods of Vermont. Bringing her newfound skills back to her native South Africa she opened a wildly successful bakery in Johannesburg's Maboneng Precinct, which she operated until moving to Canada in 2020.
Babette's Bread is an accessible primer dedicated to demystifying and simplifying this nourishing staple skill. In her introductory chapter, Babette guides home bakers through each stage of the bread-making process, from sourcing quality ingredients to fermentation, shaping, baking, and storing. She then moves into chapters on straight dough breads, pre-fermented, cold fermented, sourdough, sweet and enriched, rye, whole grain, steamed, and quick breads.
With her simple, unpretentious approach, Babette provides newbie and seasoned bakers everything they need to take back this affordable, soulful domestic practice. From a basic white sandwich loaf to, pizza dough, koulouri, challah, hot cross buns, stollen, beer bread, cornbread, pitas, bagels, pretzels, and buttermilk rusks-Babette's Bread takes inspiration from around the world and offers a range of mouth-watering breads to try.
With more than 60 recipes, accompanied by photos of delectable loaves and sun-filled work spaces, and interspersed with anecdotes from Babette's childhood, her apprenticeship in Vermont, and the day-to-day running of her bakery, this is a complete guide to fitting bread-making into your life.









Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Ukryta Zawartość

    Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.