OllaMac Opublikowano 30 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2024 VA - Męskie Granie 2023 Dane techniczne: Cytat Gatunek / Genre: Rock Country: Poland Jakość / Quality: MP3 Bitrate: 320 kbps Czas trwania / Time: 02:26:12 Całkowity rozmiar / Total Size: 336 MB Tracklist: Cytat CD.1 - Męskie Granie Orkiestra 01. Nóż 02. Wymyśliłem Ciebie 03. Party 04. Szał 05. To nie ptak 06. Mamona 07. Ruchome piaski 08. Tolerancja 09. Jammin 10. Pola Ar 11. Refren trochę jak Lana Del Rey 12. Polski 13. Supermoce CD.2 01. Vito Bambino - Podpalmy to 02. Igo, Natalia Szroeder - To też o Tobie 03. Mrozu, Daria Zawiałow - Palę w oknie 04. Męskie Granie przestawia: Nosowska- Król - Ledwie wczoraj 05. Paktofonika & Live Band - Jestem Bogiem 06. Brodka - Utrata 07. Wodecki Twist - Nad wszystko uśmiech twój 08. Kaśka Sochacka - Tańcz 09. Organek - We got no love 10. Sorry Boys, Sebastian Karpiel-Bułecka - Moje kochanie 11. Męskie Granie Przestawia: Nosowska - Król - Miałem już nie tańczyć 12. Miuosh X Zespół Śląsk, Dawid Tyszkowski - Imperium 13. Karaś/Rogucki - Bezpieczny lot 14. Natalia Przybysz - Ta noc do innych jest niepodobna 15. Julia Pietrucha - Living on the island 16. Kacperczyk - Pokolenie końca świata 17. WaluśKraksaKryzys - Kawałek dla Marcina P. Linki: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi