Uplinker Motylek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Uplinker Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Boczek z grilla ok 1 kg surowego boczku (w miarÄ? chudego)3 ??y??ki ostrej musztardy2 ??yzki cukrul ??yzka zi???? prowansalskich6 ??yzek keczupukilka kropli tabascos??l, pieprz Boczek pokroic na plastry grubosci ok. 1 cm. MusztardÄ?, keczup, zio??a, cukier, sos, pieprz i sol dok??adnie wymieszac. tak przygotowanÄ? marynatÄ? smarowac plastry boczku i odstawiÄ? na noc do lod??wki. Na drugi dzie?? opiekac na grillu do zrumienienia. PodawaÄ? z salatkÄ? lub sur??wkÄ?. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.