Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Uplinker
Opublikowano

Boczek z grilla



 

 

ok 1 kg surowego boczku (w miarÄ? chudego)

3 ??y??ki ostrej musztardy

2 ??yzki cukru

l ??yzka zi???? prowansalskich

6 ??yzek keczupu

kilka kropli tabasco

s??l, pieprz

 

Boczek pokroic na plastry grubosci ok. 1 cm. MusztardÄ?, keczup, zio??a, cukier, sos, pieprz i sol dok??adnie wymieszac. tak przygotowanÄ? marynatÄ? smarowac plastry boczku i odstawiÄ? na noc do lod??wki. Na drugi dzie?? opiekac na grillu do zrumienienia. PodawaÄ? z salatkÄ? lub sur??wkÄ?.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.