crowme 5 Opublikowano 20 Listopada 2024 Zgłoś Share Opublikowano 20 Listopada 2024 Cześć, szukam jakiegoś porządnego systemu CMS do stworzenia strony firmowej. Ktoś poleci coś sprawdzonego, co nie będzie jakimś koszmarem w obsłudze? Zależy mi na czymś elastycznym i bezpiecznym, bo mam małą firmę i nie chcę potem żałować wyboru. Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nodan 5 Opublikowano 20 Listopada 2024 Zgłoś Share Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) Hej, jak dla mnie najlepszą opcją w takich przypadkach jest Drupal. Wiem, że wielu ludzi boi się tego CMS-a, bo wydaje się skomplikowany, ale w praktyce daje spore możliwości. Możesz go dostosować praktycznie do wszystkiego, a do tego jest bardzo bezpieczny, co przy firmowej stronie to duży plus. Jeśli chcesz więcej informacji, to fajny artykuł o Drupalu znajdziesz tutaj: https://www.odi.pl/blog/drupal-idealny-system-cms-dla-strony-firmowej,978.html . Zawsze warto poczytać, zanim się zdecydujesz. Edytowane 27 Listopada 2024 przez nodan Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi